Átvágó

Átvágó-topikok az Index Fórumon

Linkblog

Így kell Átvágózni

gg

Így kezdődik

Az Átvágóba Indapass-szal tudsz belépni. A játék során az Index Fórumban használatos nickneveden fogsz szerepelni, így rendelkezned kell olyannal is. ha több fórumos nickneved van, az Átvágóba való belépés során kiválaszthatod, hogy éppen melyikkel játszol.

A játékot hárman játsszák, egyszerre, egy időben. Belépés után meg kell várnod, míg egy hármas csapat összeáll, csak ezután indul a menet.

A játék során az ablak jobb oldalán megnyíló chatcsatornán tarthatsz kapcsolatot ellenfeleiddel.

Minden játékos minden új játékot 10 ponttal kezdhet, ezzel kell gazdálkodnia az adott játék befejezéséig.

A játék menete

Játékunk abból áll, hogy a három versengő játékosnak megmutatunk egy állítást. Mindegyiküknek ugyanazt, ugyanabban az időben. Húsz másodperc áll rendelkezésre ahhoz, hogy ki-ki eldöntse, szerinte a megjelenő állítás igaz vagy hamis. Erre azonban tétet is kell tennie, melyet elveszt, ha téved, és megnyer, ha helyesen tippel.

A játéknak tehát mind a tíz fordulójában nagyjából ugyanazt kell tenni:

- elolvasni az állítást,
- beállítani a tétszámlálón egy értéket, amit felteszünk abban a fordulóban,
- és utána megnyomni az "Igaz" vagy a "Hamis" gombot.

Minden fordulót azonnal kiértékelünk, ahol a helyes választ is megtudjuk, valamint azt is, hogy mennyit nyertünk vagy vesztettünk.

Eredmények

A tíz forduló végeztével győztest hirdetünk: a három versenyző közül az, aki a legtöbb pontot gyűjtötte, megnyeri a csatát. Minden játékos győzelmeinek számát nyilvántartjuk (fórumos nickenként), és toplistát vezetünk a legjobbakról.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://atvago.blog.hu/api/trackback/id/tr50265313
süti beállítások módosítása