Átvágó

Átvágó-topikok az Index Fórumon

Linkblog

Bezárt az Átvágó

Zsigó Dávid

Kedves játékosok!

Az Átvágó január 23-án bezárt. Nagyon izgalmas hónapok állnak mögöttünk, de sajnos a rendszer nem felelt meg minden elvárásunknak, amit az egyre alacsonyabb érdeklődés is jelzett számunkra. Köszönjük mindenkinek a részvételt és gratulálunk az eredményekhez.

Szólj hozzá!

Újra itt az Átvágó!

Vágó_István

Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg játékostól, akikkel annak idején, a játék hőskorában találkoztam; a félhivatalos játéktalálkozókon, és más eseményeken, szerte az országban.

 

A játékot most teljesen megújítottuk, a XXI. század kihívásaira adott válaszként – így mondanák a politikusok, szerintünk viszont egyszerűen csak szebb lett, jobb, és jobban játszható. Az eredeti szabályokat viszont megtartottuk: hárman játszanak egymás ellen, és tíz állításról kell eldönteniük, hogy igazak-e vagy hamisak. A játékba Indapass-szal lehet belépni, de Index-fórumos nicknéven lehet benne szerepelni, mint régen.

 

Beszélgetni velem is, és az indexesekkel is itt, a játék hivatalos blogján lehet, várjuk az észrevételeket, és a továbbfejlesztési ötleteket is! Kattintsunk, játsszunk!

 

Üdvözlettel: Vágó István

 

152 komment · 1 trackback